ЕДИН ЛЕСЕН ГАДАТЕЛСКИ МЕТОД - МНОГО ПОЛЕЗЕН ЗА УМА, ВЪОБРАЖЕНИЕТО И ИНТУИЦИЯТА
За да бъде тялото в оптимална форма и да може да понася еднакво добре и леки, и тежки натоварвания и разтоварвания, то трябва да бъде добре тренирано. Същото се отнася и за...

ума, въображението и интуицията, макар не винаги да го отчитаме.

 

А тренировъчният метод, който ще опиша в тази статия, е обикновеното гадаене с камъчета. За да го изпълните, е достатъчно да се намирате на място, на което може да намерите различни малки камъчета. Цветът и формата им са по ваш избор. Броят им – също, но да е равен или по-голям от 9. Разбира се, цяла фадрома камъчета ще дойде малко в повече – добре е да се събират в едната ви ръка.

 

Имате например някакъв личен въпрос, на който не можете да намерите отговор. Тогава вземате избраните от вас камъчета, държите ги в шепа/шепи, разтръсквате ги, както се тръскат зарчета, мислите по въпроса си – и в един момент хвърляте камъчетата на равна и празна повърхност. От това хвърляне винаги се получава някаква форма, някаква картина. Разгадавате какво се е получило, какво са изобразили камъчетата – и си тълкувате. Това е.

 

Колкото повече тренирате, толкова по-добри ще ставате в разгадаването на знаците. Това се отнася за всичко, разбира се, не само за това конкретно гадаене.

 

Обяснява се по същия начин, както е прието да се обяснява махалото. „Подсъзнанието” или Несъзнаваното, или както и да го наречем, се намесва тук и де факто То хвърля камъчетата и изобразява картината. Същото, каквото прави в съня ни например. Колкото повече Съзнанието тренира да разчита и превежда сигналите на ПодСъзнанието, толкова повече взаимната им будност се увеличава. А будността е всъщност осъзнатост. Осъзнатостта – нещо като „всичко да стане съзнание”.

...

 

Автор: Соня Петрова - Аеиа
публикувано на: 22 юли 2014 г.


...


...


ДРУГИ ТЕСТОВЕ И ОРАКУЛИ:
ТЕСТ: ИЗБЕРИ КЛЮЧ И ВИЖ КАКВА ЛИЧНОСТ СИ

ОРАКУЛ: ИЗТЕГЛИ КЪСМЕТЧЕ ЗА ЛЯТОТО

ТЕСТ: КОЙ Е ТВОЯТ ПОДСЪЗНАТЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН АРХЕТИП?ТАРО-ТЕСТ: КАКВО МИ ПРЕДСТОИ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА?


...