За сайта и ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Добре дошли, уважаеми Гости! 

 

    Идеята за „Трето Око” възникна съвсем спонтанно - по време на медитация един от духовните ми водачи се яви и ми каза, че би било добре да събера всичките си опитности на едно място и да превърна това място в ашрам.

 

   В едно своеобразно средище, в което всеки Гост би бил добре дошъл да намери:

 

- своите насоки в живота, ако ги търси все още;

 

- своето решение на важен въпрос;

 

-  да срещне сродни души;

 

- да научи и усвои най-подходящите за него начини за развитие на интуицията;

 

- да си помогне в точното улучване на правилния за него път, който би го довел до оптимално здраве на тялото и духа;

 

- да се научи - съвсем буквално - да вижда с алтернативното си зрение;

 

- да срещне своя „вътрешен Учител”;

 

- да намери своя скрит или отдавна заспал талант, и да го събуди за нов живот;

 

- да сподели свои знания и опит (нещо изключително ценно за всички страни!);

 

- да рекламира или известява за своя дейност (сходна с дейностите, които се извършват в ашрам „Трето око”);

 

- да навлезе в Йога и това учение да стане част от живота му;

 

- да се научи ДА ДИША – в букален и преносен смисъл;

 

- да усвои техники, които ще му помогнат за по-лесно преодоляване на трудности и заболявания;

 

- да стане сътрудник или помощник в ашрама;

 

...

 

   „Ашрам”, като дума и смисъл произхожда от санскритското „асрама” – което значи буквално „без-усилие, без-умора”. Може да се тълкува и като „постигане на състояние на не-умора”.

 

   Чрез усилия постигаш „не-усилие”.Други няколко значения, които са и основните, разпространени в наше време: „убежище”, „храм”, „място за духовно и религиозно развитие, в което се практикува Йога и други духовни практики”.

 

 Ваша: Аеиа

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА WWW.TRETOOKO.COM

 

1. Трето Око  ЕООД, собственик на домейна tretooko.com ви дава право да четете, разглеждате, разпространявате, прилагате и използвате предоставената в сайта информация на сайта за своя лична и нетърговска употреба, и за нетърговски цели. Авторските права върху съдържанието на сайта принадлежат на Дружеството. Трето Око ЕООД  има право да променя съдържанието, външния вид и дизайна на настоящия сайт, включително и настоящите „Общи Условия за ползване на сайта третооко.ком“ по своя инициатива и съобразно своите нужди, виждания, или законови предпоставки, без да уведомява предварително посетителите, потребителите или други лица за това.

 

2. Всичката информация, публикувана в този сайт – www.tretooko.com - има само и единствено информативно предназначение и не може да замести консултация или други дейности на специалист от областта, в която се интересувате.

 

3. Предлаганите OTC продукти в електронния магазин не са лекарствени средства, а са хранителни добавки, и информацията за тях е единствено с информативен характер, и не отменя консултацията ви с лекуващия Ви лекар или специалист в областта – всичко това е описано на документите и етикетите за всеки един продукт на съответните фирми-производители или вносители.

 

4. В сайта се публикуват и са публикувани предимно авторски статии, но някои текстове са взаимствани от други източници, които източници стриктно се посочват и цитират. От екипа на Виртуален ашрам „Трето око“  спазваме стриктно авторското право, както и очакваме същото от всички, които решат да взаимстват наш текст. Ако видите материал, за който имате притеснение относно правото му да бъде публикуван в този сайт, молим да ни уведомите на адрес: info@tretooko.com

 

5. Съгласни сме наши авторски текстове от този сайт да бъдат пре-публикувани в други електронни издания, но САМО СЛЕД изрично писмено уведомление/запитване и посочване на източник, и коректно поместване на работещ линк към нашия сайт. Уведомлението или запитването стават на е-мейл: info@tretooko.com. Ползването на информацията от сайта в източници извън интернет (печатни издания, телевизии, радиа и др.) е позволено, само след изрично запитване, дадено разрешение и изрично посочен източник на информацията: www.tretooko.com.com. Използването на информация от сайта с търговски цели не се разрешава.

 

6. Информацията, подадена от потребителите: Личната информация, която изпращате към tretooko.com с цел: абонамент за RSS, абнамент за информационен бюлетин, получаване на продукти/услуги, или консултация и съвет, е под закрилата на строга поверителност. С приемането на общите условия Потребителят на сайта, изпращайки своя лична информация, при регистрация в сайта или по други пътища,  декларира своето съгласие за напълно доброволно предоставяне на необходимите лични данни.

7. Никой потребител няма право да изпраща от и към този сайт каквато и да било обидна, омразна, клеветническа, неприлична, нарушаваща нечии права и свободи и име, и друга информация, която е в нарушение на законите на Република България и на Европейския Съюз. Опитите за  подобни действия подлежат на съд и са прерогатив на съдебната система на РБ и на Европейския съюз.

 

8. Търговски марки: Имената на продуктите, които са описани в продуктовата секция на сайта, са търговски марки на други компании – производители, вносители и др., чиито имена са надлежно описани под всяка продуктова секция.

 

9. Продукти, книги и закупуване: Продуктите в продуктовата секция на сайта могат да бъдат поръчвани по телефон, електронна поща, форма за заявка. Доставката се извършва САМО чрез куриери Еконт , Спиди или ДРУГА КУРИЕРСКА ФИРМА – до избран офис на куриерската компания, или до посочен от клиента адрес на клиента.

 

10. Дизайнът, включително графики, картини, репродукции, снимки и други визуални материали, публикувани на страниците на www.tretooko.com, скриптове, програмни продукти,  бази данни и др.са под защита на авторското право и авторите на сайта забраняват тяхното копиране и всякакъв вид използване. Те са собственост на авторите на сайта или на други физически и юридически лица.

 

11. С своето влизане на всяка една от страниците на сайта www.tretooko.com Вие като Потребител   декларирате, че приемате и че ще спазвате тези условия. Ако не ги приемате по някаква причина, молим да напуснете нашия сайт.

ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЙТАПубликувано на 11.07.2014 година


...