Йога online

 

 

Йога практики ОНЛАЙН 
                                               Уважаеми Приятели,


представям на вниманието ви един нов начин за практикуване на Йога, който може да ви заинтересува - Йога по Скайп.


Инструктор ще ви бъда аз и де факто вие ще провеждате своята практика у дома си, като същевременно ще имате инструктор, който ще ви води.Практиката по Скайп е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали в Йога. Групите са съобразени, според нивото на участниците.


Една практика продължава 1,5 - 2 часа и включва няколко елемента - физическо раздвижване (асани, виняси), пранаяма (дихателни упражнения), концентрация, медитация, релаксация. Ако имате желание да стана Ваш учител по йога, инструктор, консултант, съветник, или просто да практикувате с мен (хатха, раджа, кундалини йога - асани, виняси, крокодилски упражнения, пранаяма, пратяхара, медитации и пр.) - 


аз съм на ваше разположение - пишете ми за въпроси във формата по-долу. 

Удобствата на този вид практика са следните:

 

1. Разполагате практически с личен йога инструктор

 

2. Не губите време за пътуване до съответната зала

 

3. Не губите средства за транспорт до съответната зала

 

4. Практикувате в домашна или офис-обстановка, като инструкторът може и да не Ви вижда, ако не желаете

 

 

За повечето хора оптималният брой водени йога практики е един път седмично. През останалото време е добре всеки да практикува самостоятелно поне още два пъти седмично, за да затвърди наученото от водения сеанс. Продължителността на самостоятелната практика не е нужно да бъде час или два, както е водения сеанс – достатъчно е 20-30 минути на сеанс.

 

 

Йога-сеансите по скайп се провеждат два пъти седмично, според графика (или по предваритена уговорка) . Записването става задъжитено една седмица предварително, като за реално записан се води човек, който е платил 2 дни преди съответния сеанс. Заплащането става по удобен за Вас начин, който ще бъде уточнен в разговор по е-мейл, скайп или телефон.  След Вашето записване и съответното заплащане на сеанс/брой сеанси – ще поучите конкретни указания на подадения от Вас e-mail (или Скайп). Ако просто искате да зададете въпрос, отбележете го това във формата по-долу.

 

 

Цена на един сеанс: 12 лева

 

Цена на 4 сеанса - абонаментно: 40 леваЗа участници извън България - цена на единична йога-практика - 22 лева


За участници извън България - цена на абонамент (4 практики в рамките на текущия календарен месец) - 52 лева
Важно за абонамента! Записването тече от двадесето число на предишния месец до първо число на месеца, за който се абонирате. Платеният абонамент за участие в 4 урока по йога е валиден в рамките на текущия месец.
Т.е. можете да променяте дата за участие само в рамките на календарния текущ месец.
Промяна на ден и час в рамките на абонамента, се обявава минимум 24 часа преди уговорения ден и час. В противен случай правото за участие в тази час се губи.
 

 

Важно! Ако сте заплатили единична йога практика, а по някакви Ваши причини не успеете да я проведете, т.е. не се явите в уреченото време на линия – практиката е запазена за Вас – ще я проведете на следващата дата, обявена в графика (или по уговорка). Това важи в рамките на един календарен месец и не важи за абонамента.

 

 

График на йога практиките:

 

Ден от седмицата

Час

Четвъртък

19:00 - 21:00

Понеделник, вторник, сряда

9:00 - 10:30

 Плащане:


Плащанията се извършват по банков път, на сметка в BGN:

 

 

 

Получател:

 

 

 

ТРЕТО ОКО ЕООД

 

 

 

RAIFEISEN BANK

 

 

 

IBAN: BG43RZBB91551005585203

 

 

 

BIC: RZBBBGSF

 

ВАЖНО! Плащанията се извършват само по банков път - процедурата на плащане е следната: когато искате да заплатите, подавате заявка на посочения е-мейл, описвайки какво поръчвате и плащате. Получавате в отговор ПРОФОРМА ФАКТУРА. Ако искате фактурата да е издадена на Ваша фирма - в мейла със заявката изпращате и данните на фирмата. Ако фактурата не е на фирма  - изпращате двете си имена, за да бъде издадена фактурата на Ваше име. Когато получите ПРОФОРМА-ФАКТУРАТА, извършвате плащането по нея по банков път, и след това ще получите на електронната си поща ФАКТУРА ОРИГИНАЛ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Очаквайте скоро: ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ И ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Желаещите фактура да изпратят данни на фирма на посочения по-долу е-мейл и след извършено плащане от тяхна страна, ще получат фактурата на своя е-мейл, от който ще я изтеглят/изпринтят.

 

 

 

 

 

 

 Важно!


За графика и цените на ПРАКТИЧЕСКА ЙОГА ЗА ВСЕКИ ДЕН - ВИЖ ТУК:ПРАКТИЧЕСКА ЙОГА ЗА ВСЕКИ ДЕН (ЛИНК)

 

За записване и въпроси, пишете ми на:

 

е-mail: info@tretooko.com

Ако пишете във формата за контакт и не получите отговор в рамките на 2 дни - възможно е да има повреда в сайта и мейлът Ви да не е получен,  в такъв случай пишете направо на горния е-мейл адрес.

 

 

Форма за контакт


 

 

Скайп за информация и контакти: tretooko.com

Соня Петрова - Аеиа

  

...


Публикувано на 11.07.2014г. от Соня Петрова - Аеиа


ХАРИ ОМ ТАТ САТ!Ако желаете да обменим банери, пишете!

Ето го банерът на сайта:
...


НОВО! ЙОГА ИНТЕНЗИВ – ВСЕКИ ВТОРНИК ОТ 18:30 часа, ПО СКАЙП

 

 

 

Един астрономически час ЙОГА ПРАКТИКА, по Скайп. От април 2015 година започваме по 1 час на седмица интензивни йога-практики.

 

 

 

Всеки вторник, от 18:30 часа българско време.

 

 

 

Един час интензивна йога практика, подходяща и за начинаещи, и за напреднали в Йога. Много подходяща за хората, които нямат възможност да отделят 2 часа за Йога практика на седмица, но все пак имат нужда от йога.

 

 

 

Практиката е със стандартната структура за йога-практика по мой модел, и съдържа пранаями, асани, виняси, мудри, практики от пратяхара, медитации, мантри и др., както и релаксация, и йога нидра.

 

 


 


За удобствата на Йога практиката по Скайп няма нужда да пиша, вече много хора се убедиха, че това е най-удобният начин за практикуване на Йога. Когато имаш възможност да провеждаш водени практики ОНЛАЙН – се убеждаваш, че вече:

 

 

 

НЕ СИ ЗАВИСИМ ОТ ПРОСТРАНСТВОТО

 

 

 

Можеш да практикуваш Йога при този инструктор, който ти харесва най-много, без да се налага да пътуваш часове до него, или без да ти се налага да се отказваш от него по пространствени причини. Така например, инструкторът и практикуващият могат да живеят в различни държави – и пак всяка седмица да се срещат онлайн и да практикуват заедно.

 

 

 

ДОМЪТ ТИ И МЯСТОТО В НЕГО, НА КОЕТО ПРАКТИКУВАШ, СЕ ПРЕВРЪЩА В СВОЕОБРАЗЕН ХРАМ

 

 

 

При Йога практика винаги се излъчва голямо количество положителна и благотворна енергия, която облагородява мястото, на което се извършва практиката. Защо да концентрираме добрата си енергия само в спортни зали, като можем да направим това и в собствения си дом?

 

 

 

 

 

 

 

 

Цени:

 

10 лева за еднократна практика.

 

30 лева за 4 практики, взети в рамките на текущия календарен месец и заплатени в началото на текущия календарен месец.

 

(за практикуващи извън България: само абонаментно – 4 практики/месец – 50 лева).

 

 

 

 

Бележки:

 

Абониран, който е изпуснал практика по негова причина, може да си я вземе в един от другите дни с практики, но там практиките са по 2 часа (т.е. практикуващият трябва да е съгласен предварително да практикува в продължение на 1,5 до 2 часа). Задължително трябва да се уговорим преди това, за да имам предвид кога точно ще направим отработването.  Задължително е също това да стане в рамките на текущия месец. Дните са:

 

Всяка СРЯДА от 19:00 часа българско време

 

Всеки ЧЕТВЪРТЪК от 19:00 часа българско време

 

Всяка СЪБОТА от 9:30 часа българско време

 

 

 

 

ВАЖНО! Ако се пропусне практика по моя причина – отработваме я в удобен за всички ден и час, независимо от текущия месец.

 

 

 

 

Плащанията се извършват по банков път, на сметка в BGN:

 

Получател:

 

ТРЕТО ОКО ЕООД

 

RAIFEISEN BANK

 

IBAN: BG43RZBB91551005585203

 

BIC: RZBBBGSF

 

 

 

 

Очаквайте скоро: ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ И ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

 

 

 

 

Желаещите фактура да изпратят данни на фирма на посочения по-долу е-мейл и след извършено плащане от тяхна страна, ще получат фактурата на своя е-мейл, от който ще я изтеглят/изпринтят.

 

 

 

 

 

 

За записвания и въпроси:

 


e-mail:  info@tretooko.comИли във формата за контакти по-горе.

 

 

 

 

 


 

Хари ОМ Тат Сат!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикува: Соня Петрова - Аеиа